REKLAMI GEÇ

İlbade’ye sağlık merkezi yapılacak

İlbade’ye sağlık merkezi yapılacak

Merkezefendi Belediyesi’nin İlbade Mahallesi’ne yapacağı sağlık merkezi için protokol imzalandı. Vali Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan arasında imzalanan protokole göre, İlbade Mahallesi başta olmak üzere 5 mahalleye hizmet verecek sağlık merkezinin arsasını da hayırsever Hatice Çakmak tarafından bağışlandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2016 Perşembe, 11:51

Protokol törenine Vali Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan katıldı.
denizli-vali-aile-sagligi-merkezi-protokol-ic

Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Subaşıoğlu, 500 metrekare kapalı alanda üç katlı olarak inşa edilecek olan sağlık merkezinin 600 bin liraya mal olacağını belirtti.

Subaşıoğlu, “Engelliler için de özel salonun yapılacağı sağlık merkezinde 2 poliklinik ve 1 acil müdahale odası bulunacak. Ayrıca yaşlı ve engellilerin rahat ulaşımı için asansörlü olacak. Aile Sağlığı Merkezi’nin arsasını ise hayırsever gurbetçi Hatice Çakmak bağışladı” dedi.

5 MAHALLE YARARLANACAK
Vali Ahmet Altıparmak ise Merkezefendi Belediyesi’nin örnek bir davranış sergilediğini belirterek, “İlbade Mahallesi’ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi 5-6 mahalleye hizmet verilecek. Aile hekimliği Denizli’de başarıyla uygulanmaya devam ediyor ve halk tarafından da benimsendi. Vatandaşlar tanıdığı, güvendiği hekimleri tercih ediyor. Vatandaşların sağlık hizmetlerinden rahat bir şekilde yararlanmaları için devlet olarak her semte bir aile sağlığı merkezi yaptırmamız güç. O nedenle belediyelerin bu konuda bizlere destek olması memnun etti” diye konuştu.

denizli-vali-aile-sagligi-merkezi-protokol-ic-1
2. POROTOKOL

Vali Altıparmak göreve başladığı bir ay içerisinde 2. protokolünü imzaladığına dikkat çekerek, “Antalya’da görev yaptığı üç yıl içerisinde 99 protokol imzalamış 100’ü tamamlayamamıştım. Umarım Denizli’de 100 protokol imzalarım” dedi.

Konuşmaların ardından İlbade Mahallesi’ne yapılacak Aile Sağlığı Merkezi için protokol imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu