REKLAMI GEÇ

Koronavirüs vakaları artınca muhtar sosyal medyadan uyardı: Hala maske takan yok

Koronavirüs vakaları artınca muhtar sosyal medyadan uyardı: Hala maske takan yok

Başkarcı Mahallesi’nde koronavirüs vakaları arttı, Başkarcı Mahalle Muhtarı Yüksel Köktaş sosyal medyasından vatandaşları uyardı. Muhtar Köktaş son 10 gündür vakalarda artış olduğunu, yaklaşık 50 kişinin karantinada olduğunu ve çoğunluğun hijyen, sosyal mesafe ve maske kuralına uymadığını belirtti.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2020 Pazartesi, 16:59

Merkezefendi’nin Başkarcı Mahallesi’nde koronavirüs vakaları artış gösterdi, Başkarcı Muhtarı Yüksel Köktaş artışın önüne geçmek için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, mahalleliyi hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda uyardı.

Denizli Haber’e konuşan Muhtar Yüksel Köktaş 10 gündür koronavirüs vakalarının arttığını, büyük kısmının da genç olduğunu belirtti.

KÖKTAŞ: “YAKLAŞIK 50 VATANDAŞIMIZ KARANTİNADA”
Köktaş : “Son 1 hafta 10 gündür mahallemizde koronavirüs vakaları artış gösterdi. Yaklaşık 50 kişi şu an evlerinde karantinada. Karantinadaki vatandaşlar kuıallara uyuyor dışarı çıkmıyor. Ancak bir süredir vatandaşların rehavete kapıldığını gördüm. Kurallara uymuyorlar, maske takmıyorlar ben gördüklerimi uyarıyorum. Yakında anons yapacağım kimse durumun ciddiyetinde değil” diye konuştu.


Köktaş karantinada olan yaş grubunun düştüğünü şu ankilerin çoğunluğunun 30-35 yaşındaki kişiler olduğunu söyledi. Köktaş: “ Eskiye göre genç insanlar daha çok koronaya yakalanıyor. Çoğu şehir dışından gelenlerden bulaşıyor. İnsanların bilinçlenmesi gerekiyor. Çünkü durum giderek daha ciddi bir boyuta geldi” dedi.

82 YAŞINDAKİ TEYZEM KORONAYI ATLATTI
Köktaş 82 yaşındaki teyzesinin de korona olduğunu ve atlattığını söyledi. “82 yaşında teyzem koronavirüse yakalandı. O da Başkarcı’da oturuyor. Bizi çok korkuttu ancak yaşına rağmen hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu şu an turp gibi” dedi.

Başkarcı Muhtarı Köktaş Mahalle’nin daha kötü bir duruma gelmemesi için herkesi uyardı, hijyen maske ve sosyal mesafe kuralarına dikkat etmelerini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık