REKLAMI GEÇ

Koronavirüsten korunmak için, iş hanının tuvaletine şifre koydular

Koronavirüsten korunmak için, iş hanının tuvaletine şifre koydular

Bayramyeri’nde 55 dükkanın bulunduğu bir iş hanı, dışarıdan gelenlerin tuvaleti kullanmaması için ilginç bir önlem aldı. Koronavirüse karşı da tedbir almak isteyen iş hanının yönetimi tarafından ortak kullanılan tuvaletin girişine şifreli kilit yapıldı. Binada çalışan esnaf, şifreyle ya da manyetik kartlarını okutarak tuvalet kapısını açabiliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2020 Çarşamba, 13:58

Kentin en işlek yerlerinin başında gelen Bayramyeri’nde 55 dükkanın bulunduğu Subaşıoğlu İşhanı, korona virüse karşı ilginç bir önlem aldı. Pandemi sürecinde iş hanının tuvaletinin dışarıdan gelenler tarafından sıkça kullanılmasından rahatsız olan işhanı yönetimi, bunu önlemek için kapıya şifreli kilit sistemi kurdu.

ESNAF UYGULAMADAN MEMNUN
İş hanında ortak kullanım alanı olan tuvalet artık dükken sahipleri tarafından şifre ya da manyetik kartla açılabiliyor. İşhanı esnafı, korona virüs döneminde tedbir amaçlı böyle bir uygulama başlattıklarını ve menün olduklarını söylüyor.

KİMİN GİRİP ÇIKTIĞI BELLİ DEĞİLDİ
İşhanı esnafı Ahmet Kavcar, tuvaletin kapısında daha önceden kilit olmadığını ve işhanı esnafı haricinde dışarıdan gelenler tarafından sıkça kullanıldığını dile getirdi. Tuvalete kimin girip çıktığının belli olmadığın dile getiren Kavcar, “Tuvalet hijyen açısından çok kötü durumdaydı. Korona virüs sürecinde endişelerimiz daha da arttı. Kimin grip çıktığı belli değildi. Biz de arkadaşlarla oturup düşündük ve kapıya şifreli kilit sistemi kurmayı kararlaştırdık” dedi.

TUVALET ARTIK DAHA TEMİZ
Artık tuvaletin hijyen anlamında daha iyi durumda olduğunu ifade eden Kavcar, “Artık esnafımız tuvaletin kapısını sadece kendilerinin bildiği şifre ya da sadece kendilerinde olan manyetik kartla açabiliyor. Bizim de içimiz biraz daha güvende. Tuvalet artık daha temiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu