REKLAMI GEÇ

Bu kumbaralarla geri dönüşümü öğreniyorlar

Bu kumbaralarla geri dönüşümü öğreniyorlar

Merkezefendi Belediyesi tarafından “Biz Çöp Değiliz” sloganıyla başlatılan, ambalaj atıklarının geri dönüşümü için hazırlatılan kumbaralar, ilçenin farklı yerlerine yerleştirilmeye başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2017 Cumartesi, 10:02

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşümü için özel olarak hazırlatılan 80 geri dönüşüm kumbarası, ilçenin farklı bölgelerine yerleştirilmeye başlandı.

İlk olarak Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi’ne yerleştirilen kumbaralar hastane çalışanları ve vatandaşların kullanımına sunuldu.

Çocukların ve gençlerin geri dönüşüm konusunda bilinçlenmesi için ilçedeki Arif Yalınkaya İlkokulu, Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu, 19 Mayıs Ortaokulu, Erbakır Fen Lisesi ve Gültepe İmam Hatip Ortaokulu’na kumbaralar yerleştirildi.

Geri dönüşümle ambalaj atıkların ekonomiye tekrar kazandırılması hedeflenirken, kumbaraların ilçe genelindeki diğer okullara da yerleştirilmesi planlanıyor.

Projeyle çocukların ve gençlerin geri dönüşüm konusunda bilinçlenmesi amacıyla konulan kumbaralarda toplanan atıkların ekonomiye kazandırılması hedefleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık