REKLAMI GEÇ

Masaj salonları sıkı denetime alınıyor

Masaj salonları sıkı denetime alınıyor

Merkezefendi Belediye Meclisi son yapılan toplantıda çok fazla şikayet alınmaya başlanan masaj salonları ile ilgili “Sıkı Denetim” kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2019 Çarşamba, 12:51

Merkezefendi Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci toplantısını yaptı. Toplantı için gündeme alınan ve son zamanlarda çık sık şikayet konusu olan masaj salonları görüşüldü. Toplantıda oy birliği ile masaj salonlarının sıkı denetim altında tutulması konusunda karar alındı.

Karar doğrultusunda masaj salonlarının ruhsatlaştırılması sırasında işyerinin amacına uygun olup olmadığı, amacına uygun yapı kullanma izin belgesinin bulunup bulunmadığı, devir işlemlerine izin verilmemesi gibi konular karara bağlandı.

Merkezefendi ilçe sınırları içinde bulunan masaj salonlarında ilgili yönetmelikte belirtilmesine rağmen uygulama odalarının her birinde sıcak su tertibatının bulunmadığı, bay ve bayan tuvaletlerinin ayrı olmadığının tespit edildiğini söyleyen Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Masaj salonu olarak inşa edilmemiş binalardaki tadilatlar binalarda telafisi zor sorunlara yol açıyor. Bu nedenle onaylı mimari projesi olmayan, amacına uygun yapı izin belgesi alınmamış işyerleri için ruhsat düzenlenmemesine ve ruhsatı olanların da devir işlemine izin verilmeyecek. Bu konuda meclis olarak karar aldık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu