REKLAMI GEÇ

Mehmet Selçuk’tan ‘Korona Günlükleri’ kitabı

Mehmet Selçuk’tan ‘Korona Günlükleri’ kitabı

Denizli’nin ödüllü ressam ve karikatürist öğretmeni, çok yönlü sanatçı Mehmet Selçuk, koronavirüs sürecinde hazırladığı karikatürleri Merkezefendi Belediyesi’nin desteğiyle kitaplaştırdı. ‘Korona Karikatür Günlükleri’ kitabının tanıtımı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2021 Cuma, 16:54

Denizlili karikatürist ve ressam Mehmet Selçuk, koronavirüs sürecinde gözlemlerini aktardığı karikatürleri kitaplaştırdı.

Merkezefendi Belediyesi Kültür Yayınları’nın ilk yayını olan, Karikatürist ve Ressam Mehmet Selçuk’un ‘Korona Karikatür Günlüğü’ isimli kitabı okurları ile buluştu. Kitabın tanıtım toplantısı Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Işık Kodal Kurt, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Necdet Yılmaz, Denizlili sanatçılar ve sanatseverler katıldı. Karikatür sanatçısı Mehmet Selçuk ‘Korona Karikatür Günlüğü’ isimli kitabını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan için imzaladı.

Başkan Doğan, sanata ve sanatçıya her zaman sahip çıkacaklarını belirtti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak kültüre ve sanata destek olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar bu alanda birçok etkinlik ve proje gerçekleştirdik. Sanata ve sanatçıya her zaman sahip çıkacağız. Merkezefendi’yi kültürün, sanatın, eğitimin ve sporun merkezi yapacağız. Merkezefendi Belediyesi Kültür Yayınları olarak ilk yayınımızı Karikatürist ve Ressam Mehmet Selçuk ile gerçekleştirdik. Bu yayınlarımızın devamı gelecek. Bizler, Denizlili sanatçılarımız ile gurur duyuyoruz ve onların her zaman yanındayız. Merkezefendili hemşehrilerimizin kültüre ve sanata olan ilgileri bizleri her zaman mutlu ediyor. Etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibine teşekkür eden Karikatürist ve Ressam Mehmet Selçuk ise, “Bu kitabın kitaba dönüşmesinde ve baskısında Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın büyük emekleri var. Merkezefendi Belediyesi’nin kültüre ve sanata emekleri çok fazla. Bizlere düşen de bu emekleri boşa çıkarmamak. Herkesi kucaklayan bir sanat icra etmemiz gerekiyor. Geldiğiniz için, destekleriniz için çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık