REKLAMI GEÇ

Başkan Doğan çocuklarla bisiklet bindi

Başkan Doğan çocuklarla bisiklet bindi

Merkezefendi Belediyesi, çocuklar arasında bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla, ‘Haydi Çocuklar Bisikletle Okula’ sloganıyla farkındalık etkinliği düzenledi. Belediye Başkanı Şeniz Doğan da çocuklar ile birlikte bisiklet sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2019 Çarşamba, 16:55

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi Merkezefendi Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımında bisiklet kullanımının önemine değinmek, bisikletin etkin bir ulaşım aracı olduğu bilincini yaymak ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla, ‘Haydi Çocuklar Bisikletle Okula’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu öğrencileri okullarına bisiklet ile gitti.

Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nden başlayan etkinlik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu’nda sona erdi.

Öğrencilerle birlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da bisiklete bindi.

Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesiyiz. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin ‘Haydi Çocuklar Bisikletle Okula’ kampanyasına bizler de destek verdik. Öğrencilerimizle birlikte kasklarımızı takarak bisikletlerimize bindik. Merkezefendimiz sağlıktan spora, eğitimden kültüre her alanda etkin bir ilçe olacak. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek” dedi.

Yorumlar

Fatih ŞİMŞEK   -  Bağlantı 26 Eylül 2019, 15:25

İlçemiz adına gerçekten harika Avrupa ülkelerinde de bu tarz girişimler söz konusu ama öncesinde bisiklet yollarını yapıyorlar, çocuklarımıza hediye edilen bu bisikletleri kullanabilecekleri yollarda gerekli artan başarılar dilerim.
Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu