REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde “İyi niyet” tartışması

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde “İyi niyet” tartışması

Merkezefendi Belediye Meclis toplantısına “İyi niyet” tartışması damgasını vurdu. Bayındırlık İmar Komisyonu Başkanı Kamuran Taşdan’ın, iki imar değişikliği talebinin değerlendirildiği toplantıya CHP ve MHP’li üyeleri çağırmadan karar alması tartışma konusu oldu. Muhalefetin “Niye çağırmadınız?” itirazına Taşdan’ın cevabı “İyi niyetli davrandık” oldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 18:20

Merkezefendi Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantılarını 2. Birleşimde tamamladı. Toplantıda çoğu imar değişikliği talebi olmak üzere 7 madde karara bağlandı. 

Göveçlik Mahallesi’ndeki DEMPA’ya ait iken Natural Gayrimenkul Şirketi’ne satılan 93 dönümlük arazinin sanayi alanından konut, ticaret, eğitim ve sağlık alanına dönüştürülmesi talebi ile Yenişehir Mahallesi’nde kurulacak bir Akakyakıt İstasyonu ile ilgili imar planı değişikliği talepleri tartışma konusu oldu.
Bayındırlık ve İmar Komisyonu’nun her iki madde ile ilgili hazırladıkları raporlarda MHP ve CHP’li üyelerin şerh imzaları vardı. Nedeni ise AK Partili Komisyon Başkanı Kamuran Taşdan’ın, muhalefet partili üyelere haber vermeden, komisyon toplantısı yapıp karar almasıydı.

“ACABA RANT MI VAR?”
CHP ve MHP’liler, DEMPA’nın arazisi gibi bu kadar geniş bir alanda yapılan imar planı değişikliği ile ilgili komisyon toplantısına çağrılmamalarına şüpheyle yaklaştıklarını, “Acaba rant mı var?” sorusunun akıllarına geldiğini belirterek, itiraz ettiler.

“İYİ NİYETLİ DAVRANDIK”
AK Partili Komisyon Başkanı Kamuran Taşdan’ın savunması ise ilginç oldu. Taşdan, “İyi niyetli davrandık. Bundan sonra iktidar gücümüzü kullanıp, daha katı davranacağız. Komisyonun nasıl toplandığını, nasıl karar aldığını biliyoruz. Bundan sonra kuralları işleteceğiz” dedi.

denizli-merkezefendi-belediye-meclisi-kamuran-tasdan-iyi-niyetli-davrandik-ic

Tartışmaların ardından her iki madde de AK Partililerin oylarıyla kabul edildi. MHP Grubu, her iki madde ile ilgili olarak Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 5 Ocak 2015, 22:39

ya gerçekten çok iyi niyetli!arkadaşlar…sizi zahmete sokmamışlar…bu kadar fütursuzca işler yapılıyor,kul hakkı,haram,helal dinleyen yok…ahirzaman!ne diyelim?eski insanların anlattığı bazı menkıbeleri çok uzak zamanda yaşanacak sanıyorduk,heyhat

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu