REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi 7 milyon liralık yol yatırımı yapacak

Merkezefendi Belediyesi 7 milyon liralık yol yatırımı yapacak

Çetin geçen kışın, yollarda meydana getirdiği hasar sonrası, Merkezefendi Belediyesi kolları sıvadı. Yol hasarı büyük olan bölgeler öncelikli olarak, ilçe genelinde toplam 7 milyon liralık yol harcaması yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2015 Salı, 12:43

Denizli son 20 yılın en sert kışını geride bıraktı. Merkezefendi Belediyesi karla gece gündüz mücadele etse de, yoğun kar yağışı ve buzlanma sonrası yollar büyük hasar gördü. Havaların yumuşamasıyla birlikte başlatılan yol tamir çalışmaları ise yağışlar nedeniyle zaman zaman sekteye uğradı.

TOPLAM YATIRIM 7 MİLYON LİRA
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yollardaki sorunu çözecek müjdeli haberi vererek, ilçe sınırları içinde toplam 7 milyon liralık yol yatırımı yapacaklarını söyledi. Subaşıoğlu, “Kış sezonunda ilçe sınırları içinde yollarımızda ilgili ciddi hasarlar oluştu. Son 40 yılın en yoğun kar yağışı dolasıyla çok ciddi ve kumlama çalışması yaptık. Bunun bedeli bize ağır oldu. Havaların düzelmesiyle birlikte,belediyemiz sınırları içine yaklaşık 7 milyon liralık asfalt yatırımı yapacağız.” dedi.

3. SANAYİ BÖLGESİNE 3 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Yama yapılamayacak bölgelerde sıfırdan asfaltlama yapılacağını belirten Subaşıoğlu, “Maalesef yamama yöntemiyle düzelmeyecek bölgelerimiz var. Sıfırdan kazıyarak asfaltlama çalışması yapacağımız yerler var. Bazı yerlerde asfalt kalitemizin düştüğünü görüyoruz, biliyoruz. Bununla ilgili olarak önümüzdeki günlerde çalışma başlatacağız. Özellikle 3. sanayi bölgesindeki ara sokaklarda 3 milyon liralık yatırım yapacağız. Bu birkaç aydır çalıştığımız bir konuydu, kesinleşti. İnşallah 3. sanayide bizim sorumluluğumuz dahilinde bulunan ara sokaklarda ciddi bir asfaltlama çalışması yapılacak. Yine 1200 Evler, Karahasanlı, Çakmak ve Selçukbey ağırlıklı olmak üzere asfaltlama çalışması yapılacak. Yama çalışmalarımız da olacak ama saydığımız mahallelerde sıfırdan asfaltlama çalışmaları yapacağız. 1.5 km’lik Zafer Caddesi’nde de sıfırdan kazıma yaparak çalışma yapacağız. “ diye konuştu.

“BİZZAT ÇALIŞMANIN BAŞINDA OLACAĞIM”
Asfalt çalışmalarının hassas bir iş olduğuna dikkat çeken Subaşıoğlu “Bu çalışmalar yapılırken bizzat sahada bende yer alıyorum. Çünkü asfalt pahalı bir iş, değerli bir iş. Hassas bir çalışma olduğu için bazı yerlere bizim karar vermemiz gerekiyor. Nerelere tamirat yapılacak,nerelere sıfır asfalt yapılacak, cumartesi- pazar günleri başkan yardımcısı arkadaşlarımla beraber sokak sokak dolaşarak karar veriyoruz” dedi.

“GEÇİCİ YAMA YAPMAK ZORUNDAYIZ”
Yama çalışmalarına ilişkin şikayetler geldiğine de değinen Subaşıoğlu,“İklim müsait olamamasına rağmen yama yapıyoruz. Yamanan yerin altında su birikintisinin olması istenilen kalitenin yakalanmasına engel oluyor. En azından geçici olarak kazaları engel olmak için yama yapmak zorundayız. Yaz aylarının gelmesiyle çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 7 Nisan 2015, 17:01

ABİ BİR SAKARYA CADDESİ VAR: AKILLARA ZARAR.

HOCA   -  Bağlantı 7 Nisan 2015, 16:17

SAYIN BAŞKAN,O KADAR ÇOK YAMA YAPILACAK ASFALT VARKİ , HANGİSİNİ YAZSAM.LÜTFEN YAMADA OLSA İŞİ GEÇİŞTİRMEYİN.UYDURUK YAMALAR GÖRMEK ŞU ZAMANDA İNSANI ÜZÜYOR. MİLLİ SERVET YAZIK OLMASIN.(HALEN TASVİP ETMEDİĞİMİZ ŞEKİLDE UYGULAMALAR DEVAM EDİYOR,Bİ

Mustafa   -  Bağlantı 7 Nisan 2015, 13:49

Sayın başkan akkonak mahallesi 1828 sokakdan kendi şahsi arabanızla bir defa geçin bakalım bir daha o sokağa kesin girmezsiniz şehrin merkezinde bir sokak ama gelgelelim arazi yolu dahi o yoldan iyidir.reklam çok hizmet yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu