REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi evde bakım hizmetlerini başlattı

Merkezefendi Belediyesi evde bakım hizmetlerini başlattı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde evde bakıma ihtiyaç duyan engelliler, kronik hastalar ile 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için ‘Evde Bakım Hizmetleri’ başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2020 Pazar, 14:09

Evde Bakım Hizmetleri kapsamında oluşturulan ekipler, bakıma ve ilgiye muhtaç vatandaşların egzersiz danışmanlığını, psikolojik destek, ev temizliğini ve kişisel temizlik bakımını gerçekleştiriyor.

‘Ailenizden Biri’ sloganıyla faaliyete başlayan ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanmak isteyen Merkezefendililer, https://merkezefendi.bel.tr/evdebakim/ adresinden veya 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden kayıt yaptırıp bilgi alabilecekler.

Huzurlu ve mutlu bir ilçe için çalıştıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hizmet yolunda sosyal projelere büyük önem verdiklerini söyledi.

Başkan Doğan, “Bu kapsamda göreve geldiğimiz tarihten itibaren insana dokunan, hemşehrilerimize fayda sağlayan birçok sosyal projeyi hayata geçirdik. Bu noktada, 65 yaş üstü yaşlı, hasta, bakıma muhtaç veya engelleri nedeniyle gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ‘Evde Bakım Hizmetileri’ni başlattık. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan hizmet kapsamında hemşehrilerimizin egzersiz danışmanlıklarını, ev temizliği ve kişisel bakım temizliklerini gerçekleştiriyor, psikolojik destek sağlıyoruz. Hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. İlçemizde yaşam kalitesini artırmak, huzurlu ve mutlu bir ilçe amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Murat   -  Bağlantı 15 Kasım 2020, 18:10

Şeniz hanım uzaydan gelmiş galiba Muhammed Subaşı başlattı bu projeyi. Maşallah milletimiz balık hafızalı

uğur çimentepe   -  Bağlantı 15 Kasım 2020, 15:09

Allah kolaylık versin.Emeği geçenlere teşekkürler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu