REKLAMI GEÇ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ İKİYE BÖLÜNDÜ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Merkezefendi Belediyesi kapanan İl Özel İdaresinden kalan mevcut binaya sığmadığı için yeni bina kiraladı. Merkezefendi Belediyesi’nin bazı birimleri kiralık binaya taşınacak.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2014 Cuma, 14:23

Denizli’nin büyükşehir olmasından sonra kurulan iki merkez belediyeden birisi olan Merkezefendi Belediyesi ikiye bölündü. Merkezefendi Belediyesi’nin hizmet binası olmadığı için kapanan İl Özel İdaresi’nin 1 No’lu hizmet binası tahsis edildi. Ancak bu bina da ihtiyaca cevap vermeyince, bazı birimlerin taşınacağı ek bina kiralandı.

Mevcut binanın arka sokağındaki kiralık binada tadilat çalışmasının sürdüğünü en kısa zamanda o binada da hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, “Mevcut binamız şu anda yetersiz geliyor. Bu yüzden yeni bir bina kiraladık ve tadilat işlemlerine başladık. Ancak biz kimseye özel büyük odalar, ofisler tahsis etmeyeceğiz. Minimum masraf ile maksimum fayda almak için çalışıyoruz. Mevcut binamız ve kiralamış olduğumuz binamız ile 2-3 yıl kadar idare edeceğiz. Kısa vadede yeni bir belediye binası yapmak gibi bir düşüncemiz yok. Bizim önceliklerimiz halkımıza kolay ve başarılı hizmet sunmak” dedi.

ic

“ESKİ RAMAZANLARI YAŞATACAĞIZ”
Ramazan ayı içerisinde Merkezefendi Belediyesi olarak vatandaşlara eski Ramazan Aylarını yaşatacaklarını vurgulayan Başkan Subaşıoğlu, “2004 yılından bu yana Denizli Belediyesi tarafından başarılı ve güzel bir şekilde yapılan etkinlikler aralıksız olarak devam edecek. Bunların yanı sıra bizler de Merkezefendi Belediyesi olarak kendi etkinliklerimizi ilçemize bağlı mahallelerde ve camilerde sürdüreceğiz. Bu çerçevede, mahalle iftarları, camilerde namaz öncesi ve sonrası etkinlikler, orta oyunu, hacivat-karagöz oyunları gibi çeşitli etkinlikler ile ilçe sakinlerimize eski ramazanları yaşatacağız” dedi.

10 EVE MİSAFİR OLACAK
Merkezefendi Belediyesi’nin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Başkan Subaşıoğlu, “Ramazan ayı içerisinde ilçe sınırlarımız içinde bulunan 10 ailemize iftar yemeklerinde misafir olacağız. Bunu da vatandaşlarımıza daha yakın olmak ve sıcak ilişkiler kurmak için yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu