REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu’na tam not

Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu’na tam not

Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” isimli oyun sanatsevenlerden tam not aldı. Tiyatrocular performanslarıyla göz doldurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2022 Pazartesi, 13:09

Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncularının ‘27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ etkinlikleri kapsamında sergilediği, Muzaffer İzgü’nün yazdığı, genel sanat yönetmeni Selahattin Doğramacı’nın yönettiği ‘Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?’ isimli tiyatro oyunu sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salonu’nun dolduran sanatseverler, eşini kaybetmiş ve tüm amacı kızını evlendirmek olan bir annenin komik öyküsünün anlatıldığı oyunu büyük bir ilgiyle izledi.

Oyunu sahneleyen Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları performanslarıyla göz doldurdu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatromuzun, ‘27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ için sergilediği oyunlar çocuklarımız ve hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Sanatseverlerimizin göstermiş olduğu bu ilgi bizleri son derece mutlu ediyor. Merkezefendi’de sanat var. Merkezefendimizi sanatın ve kültürün merkezi haline getireceğiz. Kent Tiyatrosu oyuncularımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyor, katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu