REKLAMI GEÇ

Ahmet Ümit’e yoğun ilgi

Ahmet Ümit’e yoğun ilgi

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günleri’nde ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit okurları ile buluştu. Denizlililer, Ümit’e yoğun ilgi gösterdi, kitaplarını imzalatabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2019 Salı, 09:58

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği ünlü yazar ilk olarak ‘Aşkımız Eski Bir Roman’ adlıo söyleşisini gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren söyleşi sonunda fuar alanına geçen Ahmet Ümit, imza günü etkinliği kapsamında, kitaplarını imzalatmaya gelen kitapseverler ile bir araya geldi.

Bir yandan kitapları imzalayan Ahmet Ümit, fotoğraf çektirmek isteyen Denizlilileri de kırmadı. Kitapseverler, İmza etkinliğinin gerçekleştiği standın önünde uzunca sıra oluşturdu.

İlgiden memnun olduğunu dile getiren usta yazar, okurlarıyla buluşma imkanını sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibine teşekkür etti.

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan da Ahmet Ümit’e gerçekleştirmiş olduğu söyleşiden dolayı teşekkür ederek, ünlü yazar adına dikilen fidanın sertifikasını takdim etti.

Kitap Günleri’nde bugün saat 17.00’de Müfit Can Saçıntı okurlarıyla söyleşide bir araya gelecek. İmza günleri kapsamında ise Işık Öğütçü, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazar Fikret Karatepe kitapseverlerle buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu