REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri’nde finale doğru

Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri’nde finale doğru

Merkezefendi Belediyesi tarafından 4 Ekim’de açılan “Kitap Günleri”, 13 Ekim Pazar günü sona eriyor. Kitap Günleri’nde vatandaşları yazarlar ile bir araya gelmeye ve imza almaya devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2019 Cumartesi, 18:23

Kitap Günleri’nde bugün Murat Ağırel ile Yavuz Selim Demirağ ‘Türkiye Gerçekleri’, Gönül Çatalcalı ‘Hamdüsena Sokağı Kadınları Romanı Üzerinden Türkiye’de Kadınların Var Olma Mücadelesi’ ve akademisyen anne olarak da tanınan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal annelere ve anne adaylarına öneriler sunduğu söyleşiler ile okurlarıyla bir araya geldi.

Söyleşi sonunda yazarlara, adlarına dikilen fidanların belgeleri verildi.

Söyleşilerini sırayla gerçekleştiren yazarlar imza günü kapsamında da hem okurlarının aldıkları kitapları imzaladılar hem de kitapseverlerle sohbet ettiler.

Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri imza günü etkinliği kapsamında Elif Yıldırım, Halit Ertuğrul, Yavuz Karakaş, Gülşan Gazel, Ufuk Tufan, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Serhan Keserlioğlu, Ahmet Zeki Yeşil, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan ve Müjde Aklanoğlu kitapseverlerle bir araya geldi. Denizlili yazarlar Ramazan Kavutçu ve Samet Koca da okurlarıyla imza gününde buluştu.

Kitap Günleri’nde 13 Ekim Pazar günü Reyhan Erdoğan, Ufuk Tufan ve Vehbi Vakkasoğlu söyleşi ve imza günlerinde okurlarıyla bir araya gelecek.

Yalnızca imza etkinliği kapsamında ise Yavuz Selim Demirağ, Yavuz Karakaş, Gülşan Gazel, Ufuk Tufan, Fatih Duman, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Serhan Keserlioğlu, Ahmet Zeki Yeşil, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan ve Müjde Aklanoğlu ve Denizlili yazar Adem Çoban kitapseverlerle buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu