REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi MERTAŞ’a borcunu ödemiyor iddiası

Merkezefendi Belediyesi MERTAŞ’a borcunu ödemiyor iddiası

Denizlihaber.com, dün Merkezefendi Belediyesi’nin toplu işten çıkarma iddiasını kent gündemine taşımış, konu bir anda Denizli’nin en çok konuşulan haberi olmuştu. Haber için “Külliyen yalan” ifadesi kullanan Subaşıoğlu’nun yalanlama yapmaya çalışırken doğruladığı işten çıkarmalar için hedef gösterdiği MERTAŞ için bugün bir iddia da Pamukkale Haber’den geldi. İddialara göre Merkezefendi Belediyesi MERTAŞ’a borcunu uzun süredir ödemiyor. Bu nedenle MERTAŞ’ın alacaklıları eli boş dönüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2018 Cuma, 12:43

Denizli dün Denizlihaber.com’un kent gündemine taşıdığı Merkezefendi’deki toplu işten çıkarmaları konuşuyor. Birçok haber sitesinin manşetine taşıdığı iddialar, görkemli törenler ve yüz binlerce liraya mal olan konserlerle hizmete açılan Merkezefendi Belediyesi’ne ait işyerlerinde toplu işten çıkarmaların olduğu yönündeydi.

Merkezefendi Belediyesi’ne ait olan MERTAŞ üzerinden çalıştırdığı 150’ye yakın işçinin gruplar halinde işten çıkarıldıkları haberini yalanlayan Muhammet Subaşıoğlu, kısa bir yazılı açıklama yaptı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşığolu, “Külliyen yalan” dediği haber için işçilerin Merkezefendi Belediyesi’nin değil MERTAŞ’ın işçileri olduğunu söyledi. “İşten çıkarılanlar mevsimlik işçilerdi” diye konuştu.

Bir bomba iddiayı ise az önce Pamukkalehaber gündeme taşıdı. Haber sitelerine ulaşan bir yurttaşın, işten çıkarmaların kaynağında MERTAŞ’ın yaşadığı ekonomik kriz olduğunu haberleştiren Pamukkalehaber.com,  iddiaya göre MERTAŞ’ın Merkezefendi Belediyesi’nden alacağı olan 400 Bin TL’yi tahsil edemediği iddialarını gündeme taşıdı.

MERTAŞ’ın; işletmelerinde kullandığı ürünleri satın aldığı tedarikçilere de haftalardır ödeme yapamadığı bu iddialar arasında.  İşçi çıkarmaların hedefindeki MERTAŞ’ın ekonomik krizi yüzünden tedarikçilerin bir süredir şirketin kapısından eli boş döndüğü söyleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu