REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nde “Kamera kayıtları silindi” iddiası doğru çıktı

Merkezefendi Belediyesi’nde “Kamera kayıtları silindi” iddiası doğru çıktı

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in belediye binası önünde yaptığı basın açıklamasıyla ortaya attığı güvenlik kameraları kayıtlarının silindiği iddiası doğru çıktı. Aynahaber’in haberine göre, emrin Ayhan Mazıoğlu tarafından verildiği öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2019 Pazartesi, 11:46

CHP Merkezfendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, 3 Nisan 2019’da yani yerel seçimlerden 3 gün sonra Merkezfendi Belediye Binası önünde bir basın toplantısı düzenlemiş, elinde fotoğraflarla medya karşısına çıkarak, şok iddialarda bulunmuştu.

Varlıker, belediyede güvenlik kameralarının bir süreliğine devre dışı bırakıldığı ve 2 Nisan’dan önceki kayıtların silindiği iddiasında bulunurken, idari binadan koli koli evrak taşındığına iddiaları doğrulayan fotoğrafları da basın mensuplarıyla paylaşmıştı.

TALİMATI MAZIOĞLU VERMİŞ
Aynahaber, o iddiaların doğru olduğuna dair yeni bir iddia ortaya attı. Aynahaber’de yer alan habere göre talimatı Muhammet Subaşıoğlu’nun en yakınındaki isim olan, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Mazıoğlu vermiş. Bilgi İşlem sorumlusu N.A. tarafından personele iletilen emir doğrultusunda 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14.00 sıralarında kameralar, önce devre dışı bırakıldı. Ardından geriyle dönük tüm kayıtlar silindi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK MI?
Hangi amaçla neden verildiği büyük merak konusu olan suç teşkil eden talimat ile ilgili bir başka merak edilen konu ise Merkezefendi Belediyesi’nin yeni yönetiminin bu konuda bir suç duyurusunda bulunup bulunmayacağı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu