REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden 1 Mayıs çadırı

Merkezefendi Belediyesi’nden 1 Mayıs çadırı

Merkezefendi’den ezber bozan hareket. Merkezefendi Belediye Başkanlığını CHP’li Şeniz Doğan’ın kazanmasının ardından, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerine Denizli’nin pek alışık olmadığı bir destek geldi. Belediye, kutlamaya katılacak grupların buluşma noktası olan Delikliçınar’da çadır kurdu, işçilere su ikram etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2019 Çarşamba, 12:00

31 Mart Yerel Seçimlerinde Merkezefendi Belediyesi’ni CHP’li Şeniz Doğan’ın kazanmasının ardından nereden nereye dedirten bir adım atıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları öncesinde etkinliklere katılacak grupların buluşma noktası olarak belirlenen 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda sabah saatlerinden itibaren Denizli’nin hiç de alışık olmadığı bir hareketlilik başladı.

MERKEZEFENDİ ÇADIR KURDU
CHP’li Şeniz Doğan’ın başkanlığındaki Merkezefendi Belediyesi, kutlamalara katılacak işçilerin buluşma noktası olan Delikliçınar Meydanı’nda çadır kurdu. Burada, sıcak altında yürüyen işçilere su ikramında bulunuldu.

NEREDEN NEREYE
Denizli, bugüne kadar, özellikle de 1 Mayıs gibi etkinliklerde belediyelerin bu tür bir hizmeti ile karşılaşmamıştı. Merkezefendi’nin attığı adım, “Nereden nereye” dedirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu