REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden çok önemli evraklar taşınıyor

Merkezefendi Belediyesi’nden çok önemli evraklar taşınıyor

Merkezefendi Belediyesi’nde seçim sonuçlarının alınmasının ardından başlayan hareketliliğin sırrı çözüldü. Belediyeden indirilen ve araçlara yüklenen koli koli evrakların belediye şirketi Mertaş’a ait olduğu ileri sürüldü. Vatandaş, belediye şirketinin evraklarının neden taşındığını sorguluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 17:08

Muhammet Subaşıoğlu’nun yerel seçimleri ve başkanlığı kaybetmesinin ardından sabah saatlerinden itibaren Merkezefendi Belediyesi’nde hareketlilik başlamıştı. Belediyeden koli koli evrakların indirildiğini gören vatandaşlar, bu evrakların ne olduğunu sorgularken, detaylar ortaya çıkmaya başladı.

MERTAŞ EVRAKLARI İDDİASI
Merkezefendi Belediyesi’nden taşınan evrakların, belediyenin şirketi olan MERTAŞ’a ait olduğu iddia edildi. MERTAŞ’a ait gelir-gider dosyaları ile çok sayıda evrak belediye içinde tasnif edildiği ve ardından da personel tarafından araçlara yüklendiği öne sürüldü.

NEDEN VE NEREYE TAŞINIYOR?
Vatandaşlar, MERTAŞ’a ait önemli evrakların nereye ve neden taşındığını sorguluyor. Merkezefendi’nin yeni başkanı Şeniz Doğan, belediyeden dosya taşınmasının takipçisi olduklarını söylemişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık