REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden dezenfekte hizmeti

Merkezefendi Belediyesi’nden dezenfekte hizmeti

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan ve 11 Mayıs tarihinde tekrar hizmete girecek olan berber, kuaför ve güzellikler salonlarını dezenfekte ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2020 Perşembe, 13:46

Salgın dönemi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan 730 berber, kuaför ve güzellik salonunda dezenfeksiyon çalışmaları başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar en kısa süre içerisinde tamamlanacak.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu zorlu süreçte hizmete ara veren ve Pazartesi günü tekrar hizmet verecek olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfeksiyon çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak. Gerçekleştirilen çalışma sonunda hem esnafımız hem de hemşerilerimiz hijyenik bir ortamda bulunmuş olacak. Merkezefendi Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Bu dönemi birlikte, el ele aşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu