REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den hadis kartelası

Merkezefendi’den hadis kartelası

Merkezefendi Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla belediyeye gelen vatandaşlara hadis kartelası hediye ediyor. Başta Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Fatih Işık, Yusuf Görgüç ve MERTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu tarafından dağıtılan kartelalar, birim müdürleri ve personelce vatandaşlara hediye ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2015 Çarşamba, 11:45

16 önemli hadisin yer aldığı kartelada Buhari, Müslim ve Tirmizi gibi din alimlerinin aktardığı hadisler yer alıyor.

Vergi Dairesi Başkanlığı önünde de stant kuran Merkezefendi Belediyesi, burada vatandaşlara kartela dağıttı. Vatandaşların Kutlu Doğum Haftası’nı kutlayan ve kartela veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muahmmet Subaşıoğlu, “Cenab-ı Allah’ın Habibim dediği Güllerin Efendisi Hz. Muhammed(SAV) dünyayı şereflendirmelerinin yıl dönümü olarak kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle tüm vatandaşlara hafta boyunca hadis kartelası dağıtacağız” dedi.

Başkan Subaşıoğlu, “Bu tür haftalar ve günler yardımlaşma, dayanışma, ibadet, dua, sevgi ve şefkat günleridir. Kutlu Doğum Haftası, kainatın ufkunda güneş gibi doğan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(SAV) doğumuna ilişkin kutlanan haftadır. Peygamberimiz alemlere rahmet olarak gönderilmiş rahmet peygamberidir. Güllerin Efendisi’nin dünyayı şereflendirmelerinin anısına O’nun kutlu sözlerini dağıtarak anmak istedik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu