REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden İdlib’de şehit olan Mehmetçikler için mevlid

Merkezefendi Belediyesi’nden İdlib’de şehit olan Mehmetçikler için mevlid

Merkezefendi Belediyesi, Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim askerlerinin saldırısı sonucu şehit olan 36 Mehmetçik için Mevlid-i Şerif okuttu, lokma hayrı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2020 Salı, 16:43

Programa Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Merkezefendi Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramyeri Camii önündeki gerçekleştirilen programda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

Başkan Doğan, “Kandil günü acı bir haberle çok üzüldük. 36 gencecik kardeşimiz şehit oldu. İdlib’den gelen haberle yıkıldık. Ruhları şad olsun. Hepsine Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Bu anlamda hem Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek hem de şehitlerimizin ruhları şad olsun diye Mevlid okutmak istedik. Toplum olarak da bu konuda çok hassasız, çok duyarlıyız, hiç keyfimiz yok. Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizle birlikte bir mevlit hayrı düzenledik. Akabinde de ruhları için bir lokma hayrımız oldu. Askerimizin oradan geri çekilmesini istiyoruz. Gencecik çocuklarımızın oralarda heba olmasını istemiyoruz. Bu anlamda da savaşların son bulmasını, bir an önce bitmesini istiyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak bu konuda da elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 16 Mart 2020, 19:07

Uyduruktan örtüyü örtmesen de olur ne anla mı var ki onun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu