REKLAMI GEÇ

CHP’den ses yok

CHP’den ses yok

Merkezefendi Belediyesi’nin cumartesi günü konuk edeceği gazeteci Fatih Portakal etkinliği tam bir karalama kampanyasına dönüştü. Sosyal medyada yapılan eleştirilere Merkezefendi’nin AK Parti ve MHP Grup Başkanvekilleri basın toplantısıyla katıldı, ancak CHP İl Başkanı ve Merkezefendi İlçe Başkanları’ndan çıt yok.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2020 Cuma, 18:38

Merkezefendi Belediyesi, FOX TV Ana Haber sunucusu Gazeteci Fatih Portakal’ı “Türkiye’de neler oluyor?” konulu söyleşisi için Denizli’ye davet etti. Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleşecek olan söyleşi öncesinde sosyal medyadan başlayan eleştirel söylemler kısa süre içinde karalama kampanyasına dönüştü.

Fatih Portakal’ın Irak’a gerçekleştirdiği sınır ötesi harekata yönelik “işgalci”, Libya tezkeresine yönelik de “sömürgeci” söylemlerini kullandığını iddia eden sosyal medya kullanıcıları, vatan haini ilan ettikleri Portakal’ın Denizli’ye gelmemesini istedi.

AK PARTİ VE MHP HAREKETE GEÇTİ
Sosyal medya eleştirilerinin ardından Merkezefendi Belediye Meclisi’nin AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki ile MHP Grup Başkanvekili Fırat Dağdeviren, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde dün yaptıkları basın açıklaması ile Fatih Portakal’ın Denizli programının iptal edilmesini istedi.

CHP’DEN SES YOK
Fatih Portakal’ın Denizli ziyareti tam bir karalama kampanyasına dönüşürken, CHP İl ve Merkezefendi İlçe Başkanı’nından tek bir satır açıklama gelmemesi dikkat çekti.

Bir yandan sosyal medya kullanıcıları, diğer yandan AK Parti ve MHP’nin önde gelenlerinin birbiri ardına açıklama yaptığı ortamda, CHP’nin İl ve Merkezefendi İlçe Başkanları’ndan çıt çıkmadı. Kamuoyu, Merkezefendi Belediyesi’nin bu konuda partisi tarafından yalnız bırakıldığı eleştirisini yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu