REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de Başkanlı ekmek mesaisi

Merkezefendi’de Başkanlı ekmek mesaisi

Merkezefendi Belediyesi, sabahın erken saatlerinden itibaren talepte bulunan vatandaşlara ekmek ulaştırdı, çalışmalara Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2020 Pazar, 12:41

Merkezefendi Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da ekipleri koordine ederek, evden çıkamayan ve talepte bulunan Merkezefendililere kendisi bizzat ekmek dağıtımı yaptı. Sokak sokak ekmek dağıtımı yapan Başkan Doğan, vatandaşlara ‘Sizler evde kalın, bizler ihtiyaçlarını karşılamak için görev başındayız’ dedi. Sabahın erken saatlerinde başlayan dağıtım işlemlerinde ekipler, belediyeyi arayarak ekmek ve diğer ihtiyaçlarını talep eden vatandaşlara isteklerini kısa süre içerisinde ulaştırıyor.

Ekiplerle birlikte ekmek dağıtımı gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Salgına karşı uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle hemşerilerimizin mağdur olmaması için ekiplerimizle görev başındayız. Sabahın erken saatlerinden itibaren ekiplerimizle beraber hemşerilerimize ekmeklerini ve diğer ihtiyaçlarını ulaştırıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Hiçbir Merkezefendili’yi ekmeksiz bırakmayacağız. İhtiyacı olan hemşerilerimiz 444 8 662 numaralı hattan bizlere ulaşabilirler. Hep birlikte başaracağız” dedi.

Yorumlar

Hasan   -  Bağlantı 12 Nisan 2020, 20:09

11 Nisan oğlumun doğum günüydü ve ona söz vermiştim pasta alacam diye ama sokağa çıkma yasağı geldi almaya gidemedim 155 den yardım istedim olması syn M.Efendi B.Başkanımız her türlü ihtiyaçlarınizda yanınızdayız dedi ama olmadı olmadı yardımcı olmad

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu