REKLAMI GEÇ

Merkezefendi bisikletlendirdi onlar pedal çeviriyor

Merkezefendi bisikletlendirdi onlar pedal çeviriyor

Merkezefendi Belediyesi, 5 bin bisiklet dağıtımıyla çocukları sevindirdi. Yaz tatilini de fırsat bilen çocuklar bisikletleriyle yollara düştü. Ancak, trafik yoğunluğu kaza riski yarattığından çocuklara ana yollara çıkmadan bisiklet kullanmaları uyarısı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2015 Perşembe, 12:21

Merkezefendi Belediyesi, “Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz” sloganıyla başlattığı uygulama kapsamında, 6. sınıfa geçen minikleri sevindirmeye devam ediyor. Nevzat Karaalp Lisesi’nde dağıtımı süren bisikletlerini alan minikler, sevinçle pedal çeviriyor. Kendilerine verilen bisikletlerin çok güzel olduğunu söyleyen minikler, Merkezefendi Belediyesi’ne ve Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

“HEDEFİMİZ SAĞLIKLI NESİLLER“
Bisiklet dağıtımı ile hedeflerinin sağlıklı gelecek nesillere katkı sağlamak olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, önümüzdeki yıllarda da bisiklet hediye etmeye devam edileceğini verileceğini kaydetti.

“Arabadan İniyoruz Bisiklete Biniyoruz” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Subaşıoğlu, “Bu projeyi 5 bin öğrenci için yaptık. Her yıl 5 bin öğrenciye bisiklet dağıtacağız. Amacımız çocuklarımızı araçlardan indirip, bisiklete binmeleri sağlamak. Ağustos ayına kadar toplam 5 bin bisikleti dağıtacağız. Bunlar çocuklarımızı mutlu edecek projeler. Merkezefendi Belediyesi, sosyal ve kültürel alanda marka olacak, hedefimiz bu alanlarda belediyemizi örnek ve marka yapmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık