REKLAMI GEÇ

Merkezefendi çöp poşeti dağıtımına başladı

Merkezefendi çöp poşeti dağıtımına başladı

Merkezefendi Belediyesi, daha temiz bir çevre için siyah ve mavi çöp poşetlerin dağıtımına başladı. Daha önce çöp poşet dağıtımı Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2015 Salı, 16:34

Büyükşehir Belediyesi’nden Merkezefendi Belediyesi’ne devredilen bu görev üzerine ilçe sınırları içerisindeki vatandaşlara siyah ve mavi çöp poşetlerin ulaştırılması için çalışmaların başlandığını açıklayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, “Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan konutlara mavi ve siyah renkte olmak üzere çöp poşetlerimizi en kısa zamanda vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Mavi renkli poşetler geri dönüşüm atıkları için siyah renkli poşetlerde evsel atıklar için kullanılmak üzere halkımıza dağıtılacak. Çöplerin ayrıştırılması konusunda biz belediyeler başta olmak üzere bütün halkımıza büyük görevler düşüyor.Bu bilincin gelecek nesillere aktarılması gerekiyor” dedi.

Subaşıoğlu, eko sistemin her geçen gün bozulduğunu hatırlatarak, şunları söyledi: “ Vakit çok geç olmadan geleceğe dönük yatırımlarımızı yapıp bilinçli, bireyler haline gelmeliyiz.Bu bilinçle hareket ederek çevreyi ve doğayı hep birlikte koruyacağız.Biz de belediye olarak daha temiz bir çevre, çevreci bir ilçe olmak için tüm mahallelerimizi kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza siyah ve mavi çöp poşetlerini ulaştıracağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 13 28Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu