REKLAMI GEÇ

Merkezefendi ekipleri 5 bin kişiye ulaştı

Merkezefendi ekipleri 5 bin kişiye ulaştı

Merkezefendi Belediyesi’nin bünyesinde ‘Merkezefendi Kapınızda’ projesi kapsamında kurulan belediye ekipleri vatandaşları ziyaret ediyor, sorunları dinliyor, çözüm üretiyor. 2.5 aylık sürede 50 mahalleyi tarayan ekip, 5 bin kişiye ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2015 Perşembe, 09:00

Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Halkın sorunlarının çözümü için kurulan belediye hizmet temsilcileri, ev ev, iş yeri işyeri dolaşarak sorunları yerinde tespit ediyor. Kurulduğu günden bugüne kısa sürede büyük yol kaydeden temsilciler, belediye sınırları içinde 5 bininci kişiye ulaştı.

denizli-merkezefendi-belediyesi-kapinizda-ic

AYRICALIĞI HİSSETTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
‘Merkezefendi Kapınızda’ projesi Türkiye’de ‘Bireysel İletişim’ noktasında bir ilk olma özelliği taşıdığını kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Belediye Temsilcisi’ ekibi gün boyunca Merkezefendi ilçesinde bulunan mahallelerde çalmadık kapı bırakmıyor. Vatandaşların nasıl bir hizmet almak istediklerini ve önümüzdeki yıllara dair beklentilerini öğreniyor. Vatandaşlar, dertlerini ve sıkıntılarını kapısına kadar gelen ‘Belediye Temsilcileri’ aracılığı ile konunun ilgilisine doğrudan aktarma fırsatı buluyor. Alınan talepler, internet üzerinden koordinasyon merkezine iletiliyor. İlçemizdeki 272 bin vatandaşımıza fiziksel anlamda ulaşmamız mümkün değildi. Tam da bu alanda ‘Merkezefendi Kapınızda’ projemizi vatandaşlarımıza anlık ulaşabilmek için başlattık. Bu projemiz ile ‘Bireysel İletişim’ de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Merkezefendi ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız ayrıcalıklıdır. Biz vatandaşlarımıza bu ayrıcalığı hissettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu