REKLAMI GEÇ

Merkezefendi ekiplerinden gece mesaisi

Merkezefendi ekiplerinden gece mesaisi

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, asfalt çalışmalarını 24 saat esasına göre sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2016 Pazartesi, 10:32

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam ediyor. Eskihisar Mahallesi’nde Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı’ndan Eskihisar Mahalle merkezine uzanan 2 kilometrelik yolu yeniden düzenleyen ekipler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar hummalı bir çalışma ortaya koydu.

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK”
Ekiplerin gece gündüz çalıştığını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Havaların ısınmasıyla birlikte üst yapı çalışmalarına hız verdik. Dolayısıyla tahrip olan ana cadde ve sokaklarımızda asfalt ve kaldırım çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla yapılıyor. Özellikle sıcak asfalt çalışması yaparak ilçemize prestijli yollar ve kaldırımlar kazandırmaya çalışıyoruz. Gece gündüz çalışan Merkezefendi Belediyesi personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu çalışmalar esnasında yaşattığımız olumsuzlukları hoşgörüyle karşılayan değerli hemşerilerime de teşekkür ederim” diye konuştu.

Eskihisar Mahallesi Muhtarı Ramazan Özkul da ekiplerin işi yarım bırakmadan gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etmelerini memnuniyetle karşıladıkların söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık