REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Hükümet Konağı açıldı

Merkezefendi Hükümet Konağı açıldı

Merkezefendi Hükümet Konağı törenle hizmete açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2018 Çarşamba, 17:12

Yapımı tamamlanan Merkezefendi Hükümet Konağı açıldı.

Merkezefendi Gümüşçay Mahallesi’nde düzenlenen açılış törenine; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Vali Hasan Karahan, açılışta yaptığı konuşmada, “Merkezefendi Hükümet Konağı bölgeye gerçekten çok yakıştı ve ayrı bir güzellik kattı. Zaten Denizli’miz güzeldi ama güzel eserlerle daha da güzelleşiyor. Tabi buna katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Merkezefendi Kaymakamımız kısa sürede taşınılması için gerçekten gece gündüz çok çaba sarf etti” diye konuştu.

Toplam inşaat alanı 8 bin 912 metrekare olan ve bünyesinde 155 kişilik 1 adet konferans salonu ve yemekhane bulunan toplam 5 kattan oluşan Hükümet Konağı; Merkezefendi Kaymakamlığı ve Kaymakamlığa bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü birimleri ile vatandaşların yeni adresi olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu