REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Kurban Bayramı’na hazır

Merkezefendi Kurban Bayramı’na hazır

Merkezefendi Belediyesi, ilçe halkının sağlıklı ve temiz bir ortamda kesim yapabilecekleri kurban kesim alanları için hazırlıkları tamamladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediye olarak halkın ihtiyacı olan tüm hizmetin verileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2019 Çarşamba, 15:17

DENİZLİ HABER
Karaman, Bahçelievler, Barbaros, Sevindik, Servergazi, Yeni Mahalle, TOKİ Evleri Alperen Ersoy Pazar Yerleri ile Yenişehir Mahallesi Şengün Camii yanındaki kesim alanlarında vatandaşların ihtiyaç duyacağı demir askılar, deriler için tuz, et ve çöp poşeti, kasap önlüğü ve masa hizmeti verilecek.

Vatandaşlara ayrıca şeker, çikolata, su ve çay ikramı da olacak. Merkezefendi Belediyesi bünyesinde çalışan 20 personel, dört gün boyunca dönüşümlü olarak kurban kesim alanında Merkezefendililere yardımcı olacak.

İLAÇLAMALAR BAYRAMDA DEVAM EDECEK
Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı’nda da ilaçlama ve temizlik çalışmalarına devam edecek. Kurban kesim noktalarında ilaçlama, temizlik ve halk sağlığı için ekipleri gece-gündüz çalışacak. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce üç ekip gündüz, 10 ekip gece hizmet verecek. Çöp kamyonu seferleri de günlük 16 iken, 19’a çıkarıldı.

“GEREKLİ TÜM HİZMET VERİLECEK”
Karaman Pazar Yeri’ndeki hazırlıkları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşerilerimizin güvenilir ve temiz bir ortamda kurbanlarını kesebilmeleri için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Gerekli tüm hizmeti Merkezefendi Belediyesi olarak vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Tahir nail bakkaloğlu   -  Bağlantı 8 Ağustos 2019, 08:39

Öncelik bayramım birinci günü Babadağ TOKİ ye gelin rezilliği görün c16 ve17 deki rezilliği görün kurban kesilme yeri önlerinde onlar çimlerin üzerinde sonra her taraf sinek siz ne kadar uyarsanız farketmez gelin görün.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu