REKLAMI GEÇ

Merkezefendi sokaklarında Cumhuriyet coşkusu

Merkezefendi sokaklarında Cumhuriyet coşkusu

Merkezefendi Belediyesi’nin organizasyonuyla tüm ilçede bayram coşkusu yaşandı. Oluşturulan korteje otomobil ve motosiklet grupları da katıldı, bandonun marşlarla renklendirdiği kutlama coşku yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2020 Perşembe, 17:10

Merkezefendi Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerini büyük bir coşku ile gerçekleştiriyor.

Etkinlikler kapsamında Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Mercedes Club, Denizli Vosvos Kulübü, DENDOFF ve Denizli Motosiklet Grubu ile 29 Ekim Cumhuriyet Korteji gerçekleştirdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi Bando Takımı ile birlikte mahalleleri dolaşarak Merkezefendililerle bayramlaştı.

Merkezefendililer evlerinden, iş yerlerinden Başkan Doğan ve bando takımına eşlik ederek bayrak sallayıp marş söylediler.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bir ülkenin bağımsızlığını, özgürleşmesini sağlayan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında mahallelerimizde bando takımımız ile dolaşıyor, hemşerilerimize bayram coşkusu yaşatıyoruz. Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun. Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar sahip çıkacağız. Tüm hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 29 Ekim 2020, 19:16

Ayıp ayıp böyle maskesiz kutlamamı olur sözde aklı selim insanlarsınız

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu