REKLAMI GEÇ

Merkezefendi zabıtadan hijyen denetimi

Merkezefendi zabıtadan hijyen denetimi

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tekrar faaliyet göstermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarını denetledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2020 Salı, 18:08

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisinde hizmet veren kuaför, berber ve güzellik salonlarında hijyen denetimlerine başladı. 730 berber, kuaför ve güzellik salonları belli aralıklarla denetlenecek. İş yerlerinde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını denetleyen zabıta ekipleri, herhangi bir sorun ile karşılaşmadı. Zabıta ekipleri, işyerlerinin belirlenen saatler içerisinde açılıp kapanmasını, müşterilerin randevu sistemiyle alınacağını, tıraş ve bakım esnasında bulaşma riski olan ustura ile fırçaların kullanılmamasını, tek kullanımlık havlu veya kişiye özel havlu ve önlük kullanılması konusunda uyarılarda bulundu.

“HİJYEN KURALLARINA UYALIM”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda kapanan ve tekrar hizmet vermeye başlayan kuaför, berber ve güzellik salonlarını dezenfekte ettik, bu merkezlerimize maske dağıttık. Bu zorlu süreçte esnafımızın ve hemşerilerimizin yanındayız. Zabıta ekiplerimiz, ilçemizde hizmet veren bakım merkezlerinde hijyen denetimine başladı. Hem esnafımızın hem de hemşerilerimizin sağlığı açısından gerçekleştirdiğimiz denetimler devam edecek. Kurallara uyan, uyarıları dikkate alan esnafımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu