REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de 3 bin hektar alan ilaçlandı

Merkezefendi’de 3 bin hektar alan ilaçlandı

Merkezefendi Belediyesi tarafından haşereyle mücadele için başlatılan ilaçlama çalışmaları, Ramazan Bayramı’nda da devam etti. Arefe ve bayramın 3 günü 50 mahallede gerçekleştirilen çalışmalarla parklar, çöplük alanları, çöp konteynırları ve sulak alanlar ilaçlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2015 Pazartesi, 15:36

İlçe genelinde vatandaşların sivrisinek, karasinek ve diğer haşereler ile ilgili şikayetlerinin önüne geçebilmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilaçlama çalışmalarına ara vermeden bayramda da devam etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçenin mesirelik alanları, çöp konteynırları, dere, kanal, menhol, besihane, semt pazarları ve sulak alanların gece-gündüz ilaçladığını, ilaçlama yapılan alanın 3 bin hektar olduğunu söyledi.

SAĞLIK BAKANLIĞI RUHSATLI İLAÇLAR KULLANILIYOR
İlaçlamanın halk sağlığına uygun koşullarda yürütüldüğünü ifade eden Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak, çevre ve halk sağlığına karşı son derece duyarlıyız. Özellikle sivrisinek ve karasinek gibi vektörlerlerle mücadele ediyoruz. Bu mücadele esnasında Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı biyosidal ilaç ve ürünler kullanılmaktadır. Bundan sonraki süreçte de mücadelemiz düzenli bir şekilde devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu