REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de Çare Kapınızda projesi devam ediyor

Merkezefendi’de Çare Kapınızda projesi devam ediyor

Merkezefendi Belediyesi’nce vatandaşın ihtiyaçlarının ve isteklerinin doğrudan karşılanması için başlatılan ‘Merkezefendi’de Çare Kapınızda’ projesi devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2021 Pazartesi, 10:54

Çare Kapınızda ekipleri geçtiğimiz kış aylarında Aşağışamlı, Altındere, Üzerlik, Salihağa, Kumkısık, Çeltikçi, Yeşilyayla, Saruhan, Karahasanlı, Kayalar, Zafer, Sümer, Sevindik, Kadılar ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde her haneyi ziyaret ederek talep ve şikayetleri yerinde dinleyerek çözüme kavuşturdu.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına tekrar başlayan Çare Kapınızda ekipleri, Gümüşçay Mahallesi’nde çalmadık kapı bırakmıyor. Mobil Sosyal Yardım Aracı ile birlikte çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşın istek ve taleplerini anında çözüyor.

Çare Kapınızda ekipleri geçtiğimiz kış döneminde kapılarını çaldıkları Merkezefendililerden aldıkları 1658 talebin 1474 tanesi çözülürken, diğer kamu kurumlarıyla ilgili 184 talebin ise 101 tanesi çözüme kavuşturuldu.

‘Merkezefendi’de Çare Kapınızda’ projesi kapsamında ev temizliği, boya-badana, beyaz eşya, mont, kışlık kıyafet ve ayakkabı, kömür, gıda kolisi desteği, yol, asfalt, kaldırım ve bunun gibi birçok konu çözüme ulaştırılıyor.

Çare Kapınızda projesinden Merkezefendililerin memnun olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendili hemşehrilerimizi her zaman dinliyor, onlarla her fırsatta görüşüyoruz. Bu sayede hizmetlerimizle ilgili yönlendirmeleri daha sağlıklı yapma fırsatı buluyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri, şikayetleri, düşündükleri bizler için çok önemli. Hizmet etme noktasında üzerimize ne düşüyorsa var gücümüzle çalışıyoruz. ‘Merkezefendi’de Çare Kapınızda’ projesi ile hemşehrilerimize ulaşmaya, sorunlarını ve taleplerini dinleyip çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz mahallelerimizde kapı kapı dolaşıyor. Özellikle çocuklarımızın kış aylarında üşümemesi için bot, mont ve kışlık kıyafet ihtiyacını anında karşılıyoruz. Hemşehrilerimiz de bu hizmetimizden oldukça memnun. Çünkü herkesin her zaman belediyeye gelme imkanı, fırsatı olmuyor. Bu noktada bizler onların ayağına gidiyoruz, hizmet onların ayağına gidiyor. Merkezefendi Belediyesi olarak hiçbir hemşehrimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Talep ve sorunlar için çözüm üretmeye devam edeceğiz. Merkezefendi’de hiç kimse çaresiz değil” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık