REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de ilaçlama çalışmaları yoğunlaştı

Merkezefendi’de ilaçlama çalışmaları yoğunlaştı

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki ilaçlama çalışmalarına hız verdi.  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, insan sağlığını tehdit eden, bulaşıcı hastalıklara neden olan haşereler ve kemirgenler ile mücadele ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2019 Çarşamba, 15:33

Merkezefendi Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisinde ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda halk ve çevre sağlığı açısından tehdit oluşturarak çok sayıda bulaşıcı hastalıkların nedeni olan, haşereler ve kemirgenlere karşı bilimsel mücadele yöntemleri kullanılıyor.

Yıl boyunca gerçekleştirilen yaz ayları ilaçlama çalışmalarında sivrisinek üreme alanları olan gölet, kanal, foseptik, bodrum suları, sucul ortamlar ile karasinek üreme alanı olan, gübrelik alanlar, besihaneler, semt pazarları gibi alanlarda 12 araç ve 36 personelle ilaçlama çalışmaları periyodik olarak yapılıyor.

İnsan sağlığına zararlı haşerelerle mücadele noktasında Merkezefendilileri uyaran Merkezefendi Belediye Başkanı şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi ekiplerimizce gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Her mahallemizde gece, gündüz ilaçlama yapılıyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı biyosidal ilaç ve ürünler kullanıyoruz. Bu çalışmaların daha başarılı olması için Merkezefendili hemşerilerimizin de gerekli tedbirleri alması gerekiyor. Sağlıklı, temiz bir Merkezefendi için çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu