REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de konteynerler renklendi

Merkezefendi’de konteynerler renklendi

Merkezefendi Belediyesi, belde sınırları içerisinde bulunan tüm konteynerleri yeniliyor. 625 adet yeni konteyner alındığını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi logosundan yola çıkılarak turkuaz renkte hazırlanan konteynerler mahallelere renk katıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2015 Pazartesi, 13:40

Kullanılamaz hale gelen çöp konteynerleri, Merkezefendi Belediyesi temizlik işleri ekiplerince toplanırken yerlerine yenileri koyuluyor. 625 adet yeni çöp konteyneri alan Merkezefendi Belediyesi, ayrıca çöp konteynerlerini yıkayıp ilaçlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını açıklayan Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Beldemizde uzun zamandan beri bulunan cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerinin yerine yenilerini aldık. Eskilerinden kullanılabilir olanlar, bakım ve onarımdan geçirilip boyandıktan sonra tekrar kullanılacak. Kullanılamayacak düzeyde olanlar ise hurdaya çıkarıyoruz. Bakıma gönderilen çöp konteynerlerinin çürük, kırık kapaklı, delik ve kullanılmaz halde olanlar yenilenerek tekrar kullanıma kazandırıldı. Bunların haricinde 625 adet yeni konteyner aldık” dedi.

TURKUAZ RENGİ KONTEYNER
“Temiz Bir Merkezefendi için Elele” sloganı ile çevre bilincini ve duyarlılığını oluşturmaya amaçladıklarını söyleyen Başkan Subaşıoğlu, “ Merkezefendi Belediyesi olarak, Belediye logosundan yola çıkarak Turkuaz tonlarındaki kıyafetlerden sonra turkuaz renkte konteynerleri tasarladık. 50mahallemiz var, bu konteynerleri mahallelerimize paylaştırıyoruz. Çöpler her gün en az bir kere Belediyemiz tarafından toplanıyor. Amacımız daha temiz bir Merkezefendi oluşturmak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu