REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de nisan toplantıları seçimle başladı

Merkezefendi’de nisan toplantıları seçimle başladı

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin nisan ayı oturumları seçimle başladı. Bugün yapılan toplantıda, encümen üyeleri, meclis başkan vekili, divan katibi ve ihtisas komisyon üyelerini seçti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2016 Cuma, 19:36

Merkezefendi Belediye Meclisi nisan ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediyesi’nin ikinci kuruluş yıldönümü ve meclis üyelerinin görevde iki yılını doldurması nedeniyle pasta kesildiği meclis toplantısında seçimler yapıldı.

denizli-merkezefendi-meclis-ic

ENCÜMEN VE MECLİS DİVANI AK PARTİLİ ÜYELERDEN
Encümen üyeliklerine 34 üyeden 20’sinin oyunu alan AK Partili Halil Hilmi Bozca, Hüseyin Aktürk ve Hasan Serter seçildi. Encümen üyeleri bir yıl görev yapacak. Encümen üyeliğine aday gösterilen CHP’li Ali Şaşmaz 14, MHP’li Hamdi Soylu ise 13 oy aldı.

Üç yıl görev yapacak Meclis Başkanlık Divanı da oluşturuldu. Birinci Başkan Vekilliğine Erdal Otçu (AK Parti), İkinci Başkan Vekilliğine Mahir Altuğ (AK Parti), katip üyeliklere Süreyya Kaya (AK Parti) ve Şükran Atmaz (AK Parti) seçildiler.

KOMİSYONLAR
Açık oylama ile yapılan seçimle de dört komisyonunun bir yıl görevde kalacak üyeleri belirlendi. Komisyonlarda AK Parti’den 3, CHP ve MHP’den 1’er üye görev aldı.

denizli-merkezefendi-meclis-ic-1.g

Plan ve Bütçe Komisyonu: Fatih Aydemir (AK Parti), İbrahim Uzunoğlu (AK Parti), Bahtiyar Mat (AK Parti), Osman Erdemir (CHP), Hamdi Soylu (MHP)

İmar ve Bayındırlık Komisyonu:  Yusuf Görgüç (AK Parti), Şevki Demir(AK Parti), Ayhan Mazıoğlu(AK Parti), Orman Karaca(CHP), Ebru Leman Kalkan(MHP)

Genel İşler Komisyonu: Nuran Sözgen (AK Parti), Mahir Altuğ (AK Parti), Fazıl Altıntaş (AK Parti), Fatma Aksay (CHP), Yusuf Garip (MHP)

Çevre ve Sağlık Komisyonu: Şükran Atmaz (AK Parti), Kamuran Taşdan(AK Parti), Selma Yıldız(AK Parti), Ayşe Hazer (CHP), Metin Karakurt (MHP)

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu