REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de taziye evi açılacak

Merkezefendi’de taziye evi açılacak

Merkezefendi Belediyesi, acıların paylaşılacağı “Taziye Evi” projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. İlk taziye evi, Merkezefendi Mahallesi’nde hizmete girecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2016 Çarşamba, 09:30

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, taziye evi uygulamasının Denizli’de ilk olacağını, bununla ilgili projenin hazırlandığını, dört ay içinde de hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Taziye evinin birçok ihtiyacı karşılayacak şekilde planlandığını ifade eden Subaşıoğlu, “İlçemizin nüfusu baz alındığında taziye evinin ihtiyaç haline geldiğini görüyoruz. Elimizdeki imkanlarla Merkezefendi ilçesine taziye evi yapacağız. Bizler, acıyı ve mutluluğu paylaşan insanlarız. Bizler, ‘kişi sevdiğiyle beraberdir’ hadisi şerifine bağlı kalan, Allah’a kulluk vazifesini yerine getiren, yaradılanı yaradandan ötürü seven insanlarız. Ayrım yapmadan, ayırmadan, kaynaştırarak, birlik ve beraberliği koruyarak hizmet etme gayretindeyiz’’ dedi.

Taziye evinin vatandaşların en zor anlarında ihtiyaç duydukları bir hizmetin verilmesini sağlayacağını kaydeden “Örf ve adetlerin yaşatılmasına ve vatandaşların sosyal gereksinimlerinin karşılanmasına önem veriyoruz. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak, kendilerine yardımcı olmak ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayacakları ortamda kabul etmeleri amacıyla en kısa zamanda taziye evini hizmete açacağız. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği toplumuzun her kesimine hizmet edeceğiz. Onların ihtiyaçlarını karşılayacağız’’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu