REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de yol düzenlemeleri sürüyor

Merkezefendi’de yol düzenlemeleri sürüyor

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Selçukbey ve Yenişafak Mahalleleri’nde devam eden çalışmaları inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2016 Pazartesi, 15:27

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Selçukbey ve Yenişafak Mahalleleri’ndeki yol çalışmalarını inceledi. Subaşıoğlu, incelemeler sırasında görevlilerden de bilgiler aldı.

Merkezefendi Belediyesi olarak ilçede yol çalışmalarına büyük önem verildiğini anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 50 mahallemizin tamamında ‘Yeni yollar yeni standartlar’ diyerek çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz. Ekim ayında hava şartlarının iyi geçmesi sonucu tüm arkadaşlarımız hem Yenişafak Mahallesi’nde hem de Selçukbey Mahallesi’nde yol aldılar, aynı zamanda Çakmak Mahallesi’nde ciddi üst yapı çalışmamız devam ediyor. Bu kış sezonunda havalar müsaade ettiği ölçüde yollarla ilgili çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Merkezefendi Belediyesi olarak bizim için en önemli hizmet yol hizmeti” dedi.

Özellikle eski beldelerin olduğu mahallelerdeki çalışmaların ciddi bir yatırımla yapıldığını anlatan Subaşıoğlu, “2015 yılında ciddi yol yatırımı yapmıştık. Bu senede yapmaya devam ediyoruz. Öz kaynaklarımızla Merkezefendimizi güzelleştirmeye, yeni yollar yapmaya yeni standartlar getirmeye ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya inşallah devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Hacıeyüplü bölgesinde ve Bozburun Mahallemizin arka tarafında bu ölçekte büyük alanı kapsayan yolla ilgili çalışmayı başlatmış olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu