REKLAMI GEÇ

MERKEZEFENDİ’DE ZAM YOK

MERKEZEFENDİ’DE ZAM YOK

Ekim ayı meclis toplantılarında bütçe görüşmelerini sürdüren Merkezefendi Belediye Meclisi, 2016 yılı vergi, harç ve ücretler tarifesini de belirledi. Meclis, geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2016 yılı için de zam yapmama kararı aldı. Meskenler için su faturalarına yansıtılan katı atık bedeli de alınmayacak, böylece vatandaşın su faturasına 6 lira 96 kuruş indirim yansıyacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2015 Salı, 19:10

Merkezefendi Belediye Meclisi ekim ayı toplantısının 3. birleşimi gerçekleştirildi. 2016 yılı vergi, harç ve ücret tarifesinin belirlenmesi maddesinde vatandaşları sevindirecek kararlara imza atıldı. Geçtiğimiz yıl zam uygulamayan Merkezefendi Belediye Meclisi, bu yıl da aynı kararını sürdürdü.

Önümüzdeki 3 yıl süreyle bu kalemlerde zam yapmayı düşünmediklerini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkan Muhammet Subaşıoğlu, meskenler için su faturalarına yansıtılan katı atık bedelini de alınmamasını kararlaştırdıklarını söyledi.

Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizde yeni yerleşim alanları hızla artıyor ve yeni konutlar inşa ediliyor. Yatırımcılarımızın da önümüzde ki yıllar için planlamalarını daha bilinçli yapmaları açısından, belediyemizce imar ve ruhsat ücret tarifelerinde zam yapılmayacak. Belediye olarak her zaman, adil, hızlı hizmet üreten ve kalıcı çözümleri vatandaşa sunabilen bir anlayış içerisinde olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Meskenler için su faturalarına yansıtılan 6 lira 96 kuruşluk katı atık bedelini de almayacaklarını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

OTİZME DİKKAT ÇEKTİLER
Bu arada, Meclis toplantısı öncesi Denizli Otizm Derneği Başkanı Dudu Karaman Dinç, otizmin farkında olunması adına sunum yaptı.

Dinç, otizmli çocukların birçok başarıya imza atabileceğini belirterek, “Merkezefendi Belediyesi ve Otizm Derneği olarak el ele verip bu çocuklarımızın sorunlarının üstesinden gelebiliriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu