REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’deki okullar, açılış öncesi dezenfekte ediliyor

Merkezefendi’deki okullar, açılış öncesi dezenfekte ediliyor

Okulların büyük bölümünün açılacak olmasıyla, Merkezefendi Belediyesi harekete geçti ve ilçe sınırlarında açılacak olan tüm okulları dezenfekte çalışması başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2020 Cuma, 15:48

Merkezefendi Belediyesi koronavirüs salgını tedbirleri çerçevesindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Anaokulları, ilkokullar, 8 ve 12’nci sınıflar ile özel gereksinimli çocuklar için yüz yüze eğitimin başlayacağı 12 Ekim Pazartesi öncesi okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekibi tarafından yapılan dezenfekte çalışmalarında öğrencilerin temasta bulunacağı her nokta en ince ayrıntısına kadar temizleniyor. Dezenfekte çalışmaları haftalık rutin olarak devlet okullarında devam edecek.

Çocukların sağlığının çok önemli olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gerekli çalışmaları gerçekleştirdikleri söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Pandemi döneminin başından bu yana tedbiri elden bırakmayarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yüz yüze eğitimlerin başlayacağı bu dönemde ekiplerimiz okullarımızı dezenfekte etme çalışmalarını başlattı. Merkezefendimizde bulunan tüm devlet okullarımız yapılan program doğrultusunda ilaçlanarak dezenfekte edilecek. Çocuklarımızın, öğrencilerimizin sağlığı, velilerimizin huzuru bizler için çok önemli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu