REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den anlamlı yardım

Merkezefendi’den anlamlı yardım

Merkezefendi Belediye Meclisi Kasım dönemi toplantılarına başladı. 1 Kasım seçim değerlendirmelerinin yapıldığı ilk birleşimde milli okçu Murat Turan’a tekerlekli sandalye hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2015 Cumartesi, 09:43

 

Merkezefendi Belediye Meclisi Kasım dönemi toplantılarına başladı. Meclis gündeminde yer alan konuların ilgili komisyonlara havale edildiği ilk birleşim genel seçim değerlendirmelerinin yapılması şeklinde geçti.

denizli-merkezefendi-belediye-meclisi-ic-1

MİLLİ OKÇUYA TEKERLEKLİ SANDALYE
Meclis toplantısı başlamadan önce, Brezilya’da gerçekleştirilecek yaz olimpiyatlarına katılma hakkı elde eden 39 yaşındaki milli okçu Murat Turan’e tekerlekli sandalye hediye edildi.

Milli sporcunun tam teşekküllü bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu kendilerine ilettiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Okçuluk sporu ile uğraştığı için biz de kendisinin ölçülerini alarak İtalya’ya sipariş verdik. Bu sporu çok ağır sandalyelerle yapmak zorunda kalıyor ve zorlanıyordu. 7 kg ağırlığında hareket kabiliyeti yüksek bir sandalyeyi kendisine kazandırdık. Kendisini Merkezefendi Belediyesi olarak sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

denizli-merkezefendi-belediye-meclisi-ic

MECLİS TOPLANTISINDA SEÇİM DEĞERLENDİRİLDİ
Gündemde yer alan 9 madde ile 2 teklifin değerlendirilerek ilgili komisyonlara havale edildiği meclis toplantısı 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinin değerlendirilmesi şeklinde geçti.

Grup başkan vekilleri partileri adına kısa değerlendirmeler yaptı. Olgunluk içinde bir seçim gerçekleştirildiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, kimsenin siyasi görüşüne bakılmaksızın, kimsenin hayat tarzına karışmadan hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu