REKLAMI GEÇ

Merkezefendili öğrenciler atasıyla buluştu

Merkezefendili öğrenciler atasıyla buluştu

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde okuyan 11.sınıf öğrencilerini “Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluşuyor” projesi kapsamında Ankara’ya göndermeye devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2019 Cuma, 16:32

Merkezefendi Belediyesi öğrencileri atasıyla buluşturuyor. Son olarak Ankara gezisine İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Özel Denizli Fen Bilimleri Anadolu Lisesi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yolcu edildi. Başkan Doğan ise öğrencilerle Ankara’da buluşup geziye eşlik etti.

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun’unda da eşlik ettiği gezide sabah ilk olarak Birinci ve İkinci Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret edildi. Öğrencilerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Başkan Doğan, Anıtkabir Özel Defteri’ne duygu ve düşüncelerini aktardı. Ardından askerler eşliğinde Mozole’ye ‘Merkezefendi Belediyesi’ çelengini sunan Doğan, öğrencilerle birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Anıtkabir Özel Defteri’ne “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bugün Merkezefendili gençlerimizle birlikte manevi huzurunuza çıkmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin, ilke ve devrimlerinizin daima takipçisi olacağız, daima izinden yürüyeceğiz. Merkezefendi İlçemizi hukuk ve etik kurallara uygun, aklın ve bilimin önderliğinde hizmet edeceğime söz veriyorum” cümlelerini yazdı.

Merkezefendili öğrenciler Anıtkabir programının ardından Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni ziyaret etti. Kafile daha sonra Maden Tetkik ve Arama Müzesi’ni gezdi. Buradaki geziden sonra Ankapark’ı gezecek olan Merkezefendili öğrenciler programın tamamlanmasının ardından Denizli’ye hareket edecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu