REKLAMI GEÇ

Merkezefendili öğrenciler İstanbul’a gidecek

Merkezefendili öğrenciler İstanbul’a gidecek

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içinde üniversiteye hazırlanan 12. sınıf öğrencilerini İstanbul’a götürecek. Öğrenciler hem İstanbul’u gezecek hem de üniversitelerini tanıyacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2015 Çarşamba, 13:47

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 12. sınıf öğrencilerini İstanbul’a götüreceklerini söyledi. Subaşıoğlu, “Bu öğrencilerimizin üniversite tercihi yapmadan önceki perspektiflerini ve vizyonlarını değiştirebilmek İstanbul’da iki üniversite gezisi yapmak istiyoruz. Bunun yanında onlara Boğaziçi turu yaptırıp, Panorama 1453 Tarih Müzesi’ni gezdirmek, onları İstanbul’un tarihini ve kültürünü yansıtan eserlerle buluşturmak istiyoruz. Bugüne kadar bu ölçüde bir proje hiçbir belediye tarafından gerçekleştirilmedi. Merkezefendi Belediyesi olarak inşallah biz bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Ornaz Vadisi ile ilgili tartışmalara da değinen Subaşıoğlu, “Geçtiğimiz günlerde basına da yansıdığı gibi Ornaz’daki kiracılarımızı tahliye ettik. Çünkü biz, Ornaz Vadisi’ni Merkezefendi’nin Denizli’nin incisi haline getirmek ve çehresini değiştirmek istiyoruz. Dünya çapındaki firmalarla görüşüp oraya bir peyzaj projesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Ornaz Vadisi, Başkarcı ile bütünleşerek Merkezefendi ve Denizli’nin belki de Türkiye’nin incisi olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu