REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin merdivenleri renklendi

Merkezefendi’nin merdivenleri renklendi

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri ekipleri Alparslan Mahallesi’nde iki sokağı birbirine bağlayan 74 basamaklı merdiveni, gökkuşağı renklerine boyadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2019 Salı, 16:05

Rengârenk boyanan merdivenler özellikle çocuklar ve mahalle sakinleri tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca yeni evlenen çiftler gelinlik ve damatlıklarıyla rengârenk boyanan merdivende resim çektirerek o anı ölümsüzleştiriyorlar.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizi daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Sokaklarımızı renklendirerek mahallemize, ilçemize farklı bir hava katıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkilerle birlikte bu tür merdivenleri renklendirmeye devam edeceğiz” dedi.

30 yıldır Alparslan Mahallesi’nde yaşayan Şefik Genççiftçi, merdivenin boyanmasıyla semtlerine değişik bir hava geldiğini belirterek, “Merdivenlerin boyanması mahallemize ayrı bir hava kattı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel oldu. Bundan önce burası pislikten topraktan geçilmiyordu. Kaç yıldan beri müracaat ediyorduk. Tozdan, topraktan temizlik yapılmıyordu. Şimdi ise herkes çok memnun” dedi.

Alparslan Mahallesi’nde yaşayan minik çocuklar da günün belirli saatlerini merdivende geçirdiklerini belirterek, “Bu merdiven, daha önce çok kötü görünüyordu. Şimdi ise rengârenk oldu. Her gün burada oyunlar oynuyoruz. Mutluyuz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu