REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin miniklerine yüzme eğitimi şampiyondan

Merkezefendi’nin miniklerine yüzme eğitimi şampiyondan

Merkezefendi Belediyesi tarafından ‘Yüzme Öğreniyoruz Birlikte Eğleniyoruz’ sosyal projesi kapsamında 10 okulda yüzme eğitimleri devam ediyor. Ahmet Nuri Özsoy İlkokulu bahçesinde yüzme öğrenen 350 minik, Merkezefendi Belediyesi’nin bu projesi sayesinde milli sporcu Emre Civan’dan eğitim aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2015 Çarşamba, 16:36

Merkezefendi Belediyesi ‘Yüzme öğreniyoruz birlikte eğleniyoruz’ projesi kapsamında ilçe sınırları içindeki miniklere yüzme eğitimi verilmesini sağlıyor. Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenimlerini sürdüren yüzme hocaları tarafından verilen eğitimler olanca hızıyla devam ediyor.

İlbade Mahallesi’ndeki Ahmet Nuri Özsoy İlkokulu bahçesinde kurulan portatif yüzme havuzunda ise milli sporcu Emre Civan miniklere bir ay süreyle eğitim verdi. 350 öğrenciye eğitim veren Civan,kendi çalışmalarını sürdürmek üzere İzmir’e gitti.

merkezefendi-yuzme-egitimi-ic-1

Eğitim sürecini değerlendiren ve amacının gelecek nesillere yararlı bir bir birey olabilmek olduğunu kaydeden Emre Civan, “Merkezefendi Belediyesi’nin kurduğu portatif havuzlar sayesinde minikler yüzme eğitimi alıyor. Ben de bu projede eğitmen olarak görev aldım. Merkezefendi Belediyesi’ne ve Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na bu olanağı bana sunduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ KALİTELİ HİZMET”
‘Yüzme öğreniyoruz birlikte eğleniyoruz’ projesinin Denizli’de yapılmış en büyük çalışmalardan olduğunu ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise , “Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz konseptiyle bu projeyi yürütüyoruz. Projemiz, çocuklarımızın yaz aylarında da okullarla teması olması açısından büyük önem taşıyor. Merkezefendi Belediyesi sosyal ve kültürel belediyecilik noktasındaki çalışmalarına artan bir hızla devam ediyor. Öğrencilerimizin yüzme eğitimleri sürüyor. Emre Civan kardeşimiz de milli takımda ülkemizi gururla temsil ediyor. O’nun eğitmen olarak görev alması bizim için çok sevindirici. Geleceğimiz olan çocuklarımıza kaliteli eğitim sunabildiysek ne mutlu bizlere. Bu tür sosyal faaliyetlerimiz kalitesiyle birlikte artarak devam edecektir. Bu çalışmaya katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

7 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ VAR
Yüzme eğitimi veren Emre Civan’ın 10 Türkiye üçüncülüğü, 12 Türkiye ikinciliği, 7 Türkiye birinciliği bulunuyor. Civan, 6 kez Avrupa Len Cup Turnuvası’nda, 7 kez Avrupa Gençler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 32Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu