REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin sultanları namağlup şampiyon

Merkezefendi’nin sultanları namağlup şampiyon

TVF Kadınlar 2. Ligi’nde normal sezon sona erdi. 6. grupta mücadele eden Merkezefendi Belediyesi namağlup grup şampiyonu oldu. Şimdi gözler, Eskişehir’de oynanacak play-off maçlarına çevrildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2022 Çarşamba, 11:08

Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde sezon tamamlandı, gözler play-off maçlarına çevrildi.

16 grupta 142 takımın mücadele ettiği Kadınlar 2. Ligi’nde 32 takım bir üst tura adını yazdırmayı başardı.

6. grupta yer alan Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, ligde oynadığı 18 maçını da kazanarak play-off’a namağlup yükselme başarısını gösterdi.

Denizli temsilcisi, Eskişehir’de oynanacak play-off karşılaşmaları öncesi oynadığı lig maçlarında 18 maçta 54 set aldı, rakiplerine sadece 5 set verdi.

Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol takımı antrenörü Koray Çakal, play- off maçları öncesi değerlendirmeler yaptı.

Çakal, “Ligimizde 18’de 18 yaparak çok önemli başarı elde ettik. Ama asıl önemli olan play-offlar. Eskişehir’de yapılacak play-off çeyrek finallerini çok önemsiyor ve yarı finallere kalmak istiyoruz. Bunun için çok çalıştık ve bütün hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ilk maçını 25 Şubat’ta saat 16.30’da Ordu-Ünye ile oynayacak.

Denizli temsilcisi, play-off serisinin ikinci maçına 26 Şubat’ta çıkacak, Bahçelievler Voleybol ile karşı karşıya gelecek. Son maç Ankara DSİ ile oynanacak.

Merkezefendi Belediyesi Voleybol Başkanı Veli Deveciler, hedeflerinin üst lige çıkmak olduğunu söyledi. Deveciler, “Kulübümüzün Basketbolda yakaladığı başarının aynısını voleybolda da gerçekleştireceğimize olan inancım tam” dedi.

Kadın Voleybol Takımı’nın elde edeceği başarılarla Denizlilileri mutlu edeceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, takıma olan güveninin tam olduğunu söyledi.

Başkan Doğan, “Geçtiğimiz yıl sonunda kurduğumuz Kadın Voleybol Takımımız, Denizlilileri Kadın Voleybol 2.Ligi’nde başarıyla temsil etti. Takımımız başarılı ve azimli kadınlardan oluşuyor. Merkezefendi’nin Sultanları’na güvenimiz tam. Eskişehir”de oynanacak olan play-off maçlarında Kadın Voleybol takımımız inanıyorum ki elde edeceği başarılarla Merkezefendilileri, Denizlilileri mutlu edecek” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık