REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu yine gündemde

Subaşıoğlu yine gündemde

Milletin parasıyla yaptırılan kültür merkezi ve nikah salonunu eşine ithaf eden ve millet parasıyla yaşadığı romantizm nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan bir paylaşım daha. Subaşıoğlu, özür dilemek yerine ilçe halkına “Birlikte başardık” diyerek mesaj veriyor. Ancak, bu slogan da Büyükşehir Belediyesi’nin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2018 Pazar, 14:27

Milletin parasıyla yaptırdığı kültür merkezi ve içinde bulunan nikah sarayını evlilik yıldönümünde eşine ithaf eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu eleştiri oklarını üzerine çekmiş, Denizlihabir’in gündeme getirmesinin ardından da ülke basınına konu olmuştu.

“Milletin parasıyla eşe romantizm”, “devlet parasıyla eşe sürpriz” gibi başlıklarla ulusal medyanın haberlere konu ettiği Subaşıoğlu, sosyal medyadan bir paylaşım daha yaptı.

Paylaşımında Merkezefendililere seslenen Subaşıoğlu, yaptığı gafın hasarlarını ortadan kaldırmaya çalışsa da pek başarılı olamadı.

Subaşıoğlu paylaşımında 7 gün 24 saat çalışarak yaklaşık 1.5 yıl içinde ilçeye 15 bin m2 kapalı alana sahip, yer altında 250 araçlık 3 kat otoparkı bulunan, içerisinde 5 ayrı salonu barındıran (Servergazi Salon, Alyans Nikah Salonu, Petek Salon, Lale-Sümbül Salonları) ve 3 büyük Fuaye ve Sergi Alanı kazandırdıklarını söylüyor, tesisin kültüre, sanata, sosyal etkinliklere ve mutluluğa atılan ilk adımlara ev sahipliği yapacağını ifade ediyor.

Kültür merkezi için son hazırlıkları yaptıklarını paylaşan Subaşıoğlu, “Merkezefendi daha da güzel olacak” diyerek yola çıktıklarını anlatırken de bu kez Büyükşehir Belediyesi’nin sloganı olan “BİRLİKTE BAŞARDIK!”ı kullandı.

Subaşıoğlu’nun bu mesajı da ilk paylaşımında yaptığı gafın yarattığı etkiyi ortadan kaldıramadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık