REKLAMI GEÇ

Minikler geri dönüşümü öğrendi

Minikler geri dönüşümü öğrendi

Merkezefendi Belediyesi Çevre ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, okullarda gerçekleştirdiği geri dönüşüm ve çevre eğitimlerini sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2016 Perşembe, 10:34

Merkezefendi Belediyesi Çevre ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Anaokulu öğrencilerine geri dönüşüm atıkları hakkında eğitim verdi. Miniklere, atıkların geri dönüştürülmesinin doğal kaynakların korunmasına, çevre kirliliğinin azalmasına ve ülke ekonomisine olan faydaları anlatıldı.

cevre-egitimi-merkezefendi-ic

İkram edilen meyve sularının kutularını mavi ambalaj atığı torbasına atan çocuklarla birlikte daha sonra okul bahçesinde çam ağacı fidanları toprakla buluşturuldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gelecek nesillere daha yeşil ve daha temiz bir dünya bırakmak için verilen eğitimin büyük önem taşıdığını kaydetti.

cevre-egitimi-merkezefendi-icc

Çevreyi korumak için toprağın, suyun ve havanın temiz tutulması gerektiğini anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Suyumuzu, toprağımızı korumamız lazım, kirletmemeliyiz. O yüzden de bizim çocuklarımıza nasıl bunları temiz tutmamız gerektiğini iyi anlatmamız lazım. İlçemizdeki anaokullarında eğitimler vererek, geleceğimiz adına önemli adım atıyoruz. Eğitimlerimiz ilerleyen süreç içinde de devam edecek ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu