REKLAMI GEÇ

Minikler Subaşıoğlu’nu terletti

Minikler Subaşıoğlu’nu terletti

Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu 5 yaş grubu öğrencileri ve öğretmenleri, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti. Miniklerin ziyaretine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2015 Cumartesi, 13:12

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na miniklerin ziyaretleri sürüyor. Başkan Subaşıoğlu’nun bu kez konukları Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu oldu.

Ziyarete Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu Müdürü Feyza Pınar Ünal ve öğretmenler Nurgül Çavuşoğlu, Gülseren Balaban ile 5 yaş grubu öğrenciler katıldı. Başkan Subaşıoğlu, Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu’nun ‘Ekookul’ projesi kapsamında öğrencilerin ‘Atık ve Geri Dönüşüm’ ile ilgili sorularını yanıtladı.

Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Subaşıoğlu Merkezefendi Belediyesi’nin atık ve geri dönüşüme verdiği önemi anlattı. Ardından da öğrencilere Merkezefendi Belediyesi’nin atık ve geri dönüşüm ile ilgili tanıtım filmi izletildi.

ÖĞRENCİLERİN DUYARLILIĞI BİZİ DE MUTLU ETTİ
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 5 yaş grubu öğrencilerin atık ve geri dönüşüme verdikleri önemin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu öğrencilerimiz bugün bizleri makamımızda ziyaret etti. Bu ziyarette ‘Atık ve Geri Dönüşüm’ ile ilgili miniklerimizi duyarlılığı bizleri de mutlu etti. Küçük yaşlarda alınan bu eğitimler ilerleyen zamanlarda büyük anlam taşıyacaktır. Öğretmenlerimize ve minik öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

merkezefendi-anaokulu-ziyaret-ic

ZİYARETE SÜRPRİZ KONUK
Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu öğretmenleri ve 5 yaş grubu öğrencilerinin Başkan Subaşıoğlu’na yaptığı ziyarette bir de sürpriz yaşandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de öğrencilerin ziyaretine eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu