REKLAMI GEÇ

Necip Filiz helallik istedi

Necip Filiz helallik istedi

Merkezefendi Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa eden AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, son kez toplantıya katıldı, helallik istedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2015 Pazartesi, 18:44

Merkezefendi Belediye Meclisi aralık ayı toplantıları tamamlandı. 10 gündem maddesinin ele alındığı meclis toplantısına Merkezefendi Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa eden AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de katıldı.

Meclis üyelerinden helallik isteyen Filiz, “ İl başkanlığı görevimdeki yoğunluk nedeniyle buradaki görevimi zaman zaman aksattım. Görevimi tam anlamıyla yerine getiremeyeceğimi düşünerek görevimden istifa ettim. Bu görevlerimiz hep gelip geçici önemli olan en iyi hizmeti yapmaktır. Merkezefendi Belediye meclisi uyumlu çalışmasıyla örnek bir tablo sergilemektedir” dedi.

Konuşmaların ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’e bu zamana kadar verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Meclis toplantısında 21 Temmuz 1974’te Kıbrıs’ta şehit olan Astsubay Ali Erdemir’in isminin Yenişehir Mahallesi’nde bir parka verilmesi kararı alındı. Şehit Astsubay Ali Erdemir’in kardeşi olan CHP’li meclis üyesi Osman Erdemir, abisinin isminin yaşatılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

denizli-merkezefendi-belediye-meclisi-i

Geçen ekim ayında seçim konvoyunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ak Parti Gençlik Kolları’nda görevli Alperen Ersoy’un isminin de mahallesi olan Babadağ TOKİ evlerinde yapımı devam eden pazaryerine verilmesi kararlaştırıldı.

denizli-merkezefendi-belediye-meclisi-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu